HOPET Informatika

Név:
Jelszó:

2024. július 14. vasárnap, Õrs

„Informatika az üzlet szolgálatában!”


Tisztelt Látogatónk!

Data protection

Az Ön személyes adatainak biztonságos védelme kiemelten fontos számunkra. Ezért a webhelyünkön használt adatkezelési gyakorlatot A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és a kapcsolódó jogszabályi előírásoknak, valamint az Adatvédelmi Biztos állásfoglalásainak mindenben megfelelően alakítottuk ki, és erről az alábbiakban tájékoztatjuk.
A honlapunkhoz bárki, kilétének a felfedése és személyes adatai megadása nélkül hozzáférhet, a honlapon és az ahhoz kapcsolt oldalakon szabadon és korlátozás nélkül szerezhet információkat rólunk és a szolgáltatásainkról, illetve szabadon megtekintheti az ott talált egyéb anyagokat.
Amennyiben Ön e-mail kapcsolatba lép velünk, vagy olyan szolgáltatást vesz igénybe, amelynél kifejezetten kérjük az adatai megadását, ott az adatvédelmet, és az adatfelhasználást az alábbiak szerint biztosítjuk

  • az Ön által megadott személyes adatokat megfelelő biztonsági rendszerrel védjük annak érdekében, hogy ahhoz illetéktelen személy vagy személyek ne férhessenek hozzá
  • az Ön adatai bekerülnek a nyilvántartásunkba, e-mail címe rögzítésre kerül, és a megadott egyéb adatait is rögzítjük
  • amennyiben Ön ezt fontosnak tartja, és személyes adatait bármely okból megadja, azt rögzítjük
  • Ön bármikor jogosult arra, hogy korábban a weben keresztül megadott adatait töröltesse, ebben az esetben az adatokat a rendszerünkből töröljük.

Az Ön által megadott adatokat és információkat az alábbi célokra használhatjuk fel:

  • piackutatás, piaci elemzés
  • tájékoztatás nyújtása új szolgáltatásainkról és új termékeinkről

Információs igényeit csak úgy tudjuk teljesíteni, ha az általunk bekért adatokat nekünk megadja. Amennyiben jelzi, hogy személyes adatai felhasználásához nem járul hozzá, akkor ezt tiszteletben tartjuk, és biztosítjuk személyes adatai védelmét, kivéve, ha az adat felhasználását jogszabály az Ön hozzájárulása nélkül is lehetővé teszi, vagy hatóság jogszerűen kötelez minket adatszolgáltatásra.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a megadott adatokat ellenőrizhetjük, és a nyilvánvalóan valótlan adatokat tartalmazó elektronikus levelekről, űrlapokról nem veszünk tudomást.
Tájékoztatjuk, hogy a HOPET Kft. nem személyhez kötött információkat korlátlanul és automatikusan gyűjthet a weblapját meglátogatókról. Ezekből az adatokból személyes adat nem nyerhető, az Ön kiléte nem megállapítható.

A honlapunkona közölt információkat rendszeresen ellenőrzzük és minden tőlünk telhetőt megtesüznk annak érdekében, hogy az információk frissek és valódiak legyenek. Ennek ellenére előfordulhat, hogy olyan információt talál a weboldalunkon, amelyik már nem aktuális. Ezekért anyagi felelősséget nem vállalunk.
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a honlapunkról más, a HOPET Kft.-től független honlapokra is ellátogathat. Az ott közölt adatok helyességéért, a weblapok tartalmáért illetve az Ön által ott megadott adatai biztonságáért felelősséget nem vállalunk.


Qualys PCI Reseller xhtml logo css logo
| Last modified: 2009. 06. 10.
Adatvédelem | Használati feltételek