HOPET Informatika

Név:
Jelszó:

2024. április 24. szerda, György

„Informatika az üzlet szolgálatában!”


Ismertető

2016 áprilisában a TRConsult Kft.-vel közösen rendezzük meg idei tavaszi, magyar nyelvű két napos PCI DSS Compliance Management© szakmai tanfolyamunkat.

PDF ismertető letöltése
PDF prospektus letöltése
A tanfolyam
Időpontja: 2016. április 27-28.    9:00 - 17:30
Helyszíne: Danubius Hotel Arena, 1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.

149 900 Ft + ÁFA Tanfolyami díj:
10% ISACA tagsági vagy "Early bird" kedvezmény:
10 000 Ft + ÁFA Vizsgadíj:

A tanfolyam díja tartalmazza a tanfolyami segédanyag, az ebéd, a kávé és az üditők díjait is.
A tanfolyamra meghírdetett kedvezmények közül csak egy kedvezmény vehető igénybe.

Parkolás: A szálloda a 2-es metró Stadionok megállója mellett található (az egykori Stadion szálloda). A hotel előtti területeken a parkolás díjtalan, illetve lehetőség van az Aréna P+R parkoló használatára, parkolási díj fizetése ellenében.

A tanfolyam célja az, hogy olyan PCI DSS szakembereket képezzünk, akik a tanfolyamon megszerzett ismeretek birtokában képesek lesznek kialakítani vállalatuk fizetőkártya biztonsági rendjét, és ezzel segítsük a vállalatokat abban, hogy elérhessék a PCI DSS Compliance szintet.

Bár a PCI DSS hivatalos nyelve az angol -, a tanfolyamot magyar nyelven tartjuk, hogy az érdeklődők minél szélesebb köre elsajátíthassa a PCI DSS megfelelőség tartalmát.

A tanfolyam megismerteti a hallgatókkal a PCI DSS előírás keretrendszerét, valamint olyan gyakorlati ismereteket ad, amelyek elsajátításával a hallgatók képessé válnak egy PCI DSS konform környezet költséghatékony kialakítására, a megfelelőség belső ellenőrzésére, valamint arra, hogy a kötelező PCI DSS assessment-eket végre tudják hajtani, illetve eredményesen együtt tudjanak működni a hivatalos QSA auditorokkal.

A tanfolyam elvégzését minden munkatársnak javasoljuk, akik bármilyen módon kapcsolódnak a PCI DSS Compliance fizetőkártya környezet kialakításához és a megfelelőség ellenőrzéséhez, igazolásához.

A tanfolyamot követő vizsga sikeres letételével a hallgatók Payment Card Industry - Certified Field Officer PCI-CFO© oklevelet szerezhetnek.

Jelentkezés a tanfolyamra
PDF prospektus letöltése


Qualys PCI Reseller xhtml logo css logo
| Last modified: 2015. 12. 11.
Adatvédelem | Használati feltételek